Etsi

Tietoa minusta

FT, koulutettu hieroja, VoiceWell® -hoitaja ja kouluttaja Kirsti Leppänen

Kirsti "Kicka" Leppänen

Ihmisäänen moninaisuus on kiehtonut koko elämäni ajan ja motoksi on muotoutunut vuosien aikana ”Unelmat toteutuvat, jos teet töitä niiden eteen”.

Työpolkuni on kulkenut monien eri vaiheiden kautta nuorisotyönohjaajakoulutuksen kautta musiikkiterapeutiksi sekä koulutettuna hierojana olen tehnyt Voice Massage™ -terapiaa yli kymmenen vuotta. Tiedon nälkä jatkui, ja 2003 aloitin opiskelut Tampereen yliopistossa (pääaineena oli puhetekniikka ja vokologia) Äänentutkimus ja –harjoittaminen veivät tutkimusmaailmaan ja opintojen edetessä avautui mahdollisuus väitöstutkimukseen, jossa selvitin erilaisten akustisten mittareiden avulla millainen naisopettajien ääni oli laadultaan ja kestävyydeltään sekä miten eri tukitoimenpiteet voisivat edistää äänihyvinvointia. Filosofian tohtoriksi valmistuin maaliskuussa 2012.

Vuosien työkokemus kliinisestä työstä ja pohdiskelut antoivat alkusysäyksen kuinka kliinistä kokemusta voisi hyödyntää omien asiakkaiden parhaaksi. Ihmisen kokonaisuus äänenkäyttäjänä, miten hän kannattelee kehoaan, kuinka keho resonoi puhuessa tai laulaessa tai miten pään asento vaikuttaa purennan ja leukojen toiminnan tasapainoon, hengityksen tasapaino kaikessa olemisessa.

Itseä kiinnosti ja kiinnostaa edelleen laaja-alainen kehon, äänen, hengityksen, kurkunpään sekä kielen toimintojen että faskioiden käsittelymahdollisuudet. Näin syntyi jo 10 vuotta täyttävä VoiceWell® -hoito.

Tällä hetkellä toimin VoiceWell® -hoitajana VoiceWell-keskuksessa Tampereella sekä kouluttajana VoiceWell® -hoitajille ja äänikurssilaisille sekä järjestän täydennyskoulutusta puheterapeuteille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille manuaalisista hoito-otteista.

Hoidoissa käytän mobilisoivia-, faskia- ja klassisen hieronnan eri tekniikoita ja kliinisen kokemuksen (yli 25v) mukana tuomia hoito-otteita. Tarvittaessa teen myös Dry Needling -käsittelyjä.

Jos olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja haluat saada työkaluja hoitotyön tueksi, ota yhteyttä ja kysy alkavista koulutuksista. Koulutuksia on tarjolla räätälöidysti myös purennan ja leukanivelen alueen hoitamiseen, VoiceWell® -hoitajakoulutus koko kehon, äänentuoton alueelle sekä hengityksen tasapainoon saattamiseksi.

Yhteydenotot
sähköpostitse voicewellkicka@gmail.com tai puhelimitse 0505831965

Varaa aika hoitoihini täältä!