Etsi

VoiceWell® -koulutus

Manuaalisen hoitamisen koulutusta koulutetuille hierojille ja osteopaateille
VOICEWELL® -KOULUTUS

Vuoden 2022 VoiceWell-hoitajakoulutus alkaa 8/2022

Vuoden 2022 koulutus alkaa elokuussa 2022.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan www.voicewell.fi/koulutus

Tiedustelut Kicka Leppänen / voicewellkicka@gmail.com
VoiceWell® -hoitajakoulutus 2022

Koulutus on tarkoitettu Valviraan rekisteröidyille koulutetuille hierojille. Koulutus on suunniteltu siten, että opettamamme tiedot ja taidot täydentävät perusammattia ja mahdollistavat VoiceWell-menetelmän soveltamisen. Se koostuu anatomian, fysiologian, kehon- ja lihashuollon teorian opetuksesta sekä hoitotekniikoiden harjoittelusta että ohjatusta klinikkaharjoittelusta ja kirjallisesti raportoiduista asiakastapauksista.

VoiceWell®-koulutus on kokonaisuus, jonka voi opiskella osissa
  1. BASIC LEVEL ELI PERUSTASON ja
  2. PROFESSIONAL LEVEL ELI KEHON, ÄÄNEN JA PURENNAN AMMATTILAISTASON OPINNOISTA
Koulutus jakautuu minimissään noin vuoden ajalle: 6 koulutusjaksoa (pe – la), jotka sisältävät tutkimista, opastusta asiakkaan ohjaukseen, anatomian ja fysiologian luentoja, demonstraatioita, havainnointia ja hoito-otteita ja niiden eri sovelluksia, harjoittelua ryhmässä ja klinikka-asiakkailla.

Koulutuksen aikataulu 2021

Basic level
  • 12.-13.8.2022 MIIMISET JA SUUNPOHJA, PURENTA JA LEUKANIVEL
  • Basic level -koulutuksen voi suorittaa myös monimuoto-opintoina Purento-koulutuksessa! Lue lisää www.purento.fi.
Professional level
  • moduuli 1: 9.-10.9.2022 RINTAKEHÄ, HENGITYS, PALLEA JA NISKA, FASKIAN PERUSTEISTA SEKÄ LATERAALI JA SYVÄLINJA
  • moduuli 2: 7.-8.10.2022 KIELILUUN ALA- JA YLÄPUOLISET RAKENTEET, NIIDEN TOIMINTA JA HÄIRIÖT. ÄÄNIHARJOITUKSET JA OMAN ÄÄNEN ANALYYSI SEKÄ PALAUTE. FASKIOISTA PINNALLINEN ETULINJA.
  • moduuli 3: 11.-12.11.2022 KIELI JA SEN TOIMINTA, ARTIKULAATIOHARJOITUKSET. RYHTI, TUTKIMINEN, KOKONAISUUKSIEN RAKENTAMINEN, KÄDET JA KYLKIHOITOTEKNIIKAT. FASKIOISTA KÄDEN LINJAT.
  • moduuli 4: 13.-14.1.2023 SELKÄ, LANTIO, OLKAPÄÄ(KÄDET OSANA KOKONAISUUTTA. KERTAUSTA AIKAISEMMIN OPITUSTA, HARJOITUSNÄYTÖT. FASKIOISTA SPIRAALILINJA
  • moduuli 5: 10.-11.2.2023 YHTEENVETOA OPITUSTA/KERTAUSTA, KIRJALLINEN TENTTI JA NÄYTÖT

Koulutus ei anna pätevyyttä puheterapeutin, puhetekniikanopettajan eikä laulunopettajan ammatteihin. Opiskelijat haastatellaan ennen koulutuksen alkamista ja heiltä edellytetään tervettä puheääntä, motivaatiota opiskella ja kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

VoiceWell-hoitajakoulutuksen kokonaishinta on 3162€ (sis. alv 24%). Koulutuksen voi maksaa neljässä erässä (ilmoittautumisen yhtyeydessä, maaliskuu 2022, toukokuu 2022, elokuu 2022). Jos olet osallistunut Purento-monimuotokoulutukseen, maksamasi summa vähennetään VoiceWell-koulutuksen kokonaissummasta.

Tiedustelut ja sitovat ilmottautumiset Kicka Leppänen, VoiceWell® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja, sähköpostitse voicewellkicka@gmail.com tai puhelimitse 0505831965