VoiceWell-purentakoulutus


VoiceWell-purentahoidolla voidaan saada helpotusta kiputiloihin ja kireyksiin, päänsärky ja leukanivel vaivoihin. Yksi hoitokerta kestää noin 60 minuuttia. Usein hoitokertoja tarvitaan 3-5, lisäksi annetaan kotona tehtäviä harjoitteita, jotka auttavat ylläpitämään lihasten tasapainoa. Hoidossa käsitellään hieromalla purentalihakset ulkoisesti ja tarvittaessa suun sisäpuolelta. Lisäksi hoitoon kuuluu niskahartiaseudun, suunpohjan, pään ja kasvojen hoito sekä tarvittaessa leukanivelen käsittely.

VoiceWell-purentakoulutus on tarkoitettu koulutetuille hierojille ja hierojaopiskelijoille antamaan valmiuksia ja uusia työkaluja ammatinharjoittamista tai opiskelijoille näyttökoetta varten.

Koulutus kestää kaksi päivää, yhteensä 16 tuntia. Koulutuksessa käydään miimiset lihakset, suunpohjan ja purennan sekä leukenivelen anatomiaa ja hoito-otteita/tekniikoita. Tutkimuksen apuna on tarkka anatomian tunteminen/oppiminen sekä faskiaketjujen vaikutukset leukojen/purennan tasapainoon. Opettelemme haastattelun ja tutkimisen avulla tekemään hoitosuunnitelma. Harjoitteiden ja ohjauksen tehtävänä on saada muutosta asiakkaiden purentavaivoissa.

KOULUTUSTARJONTA 

PURENTAKOULUTUS I (RYHMÄ TÄYNNÄ)
16.-17.5.2019 

PURENTAKOULUTUS II
1.-2.8.2019

PURENTAKOULUTUS III
20.-21.9.2019
(sisältö sama kaikissa em. koulutuksissa)

PAIKKA: VoiceWell-keskus Tampere, Suvantokatu 1 F. 1. krs, 33100 Tampere

Hinta/koulutus 390€ (sis. alv 24%), joka laskutetaan viikko ennen jakson alkua.

Sitovat ilmoittautumiset Kickalle voicewellkicka (at) gmail.com
(ryhmät toteutuvat jos osallistujia riittävästi)
(c)2019, All Rights Reserved